top of page

СПОЖИВАЙ РОЗУМНО!

Останніми тижнями українська енергосистема піддалася масштабним ракетним обстрілам з боку росіян. У багатьох регіонах країни виникли проблеми з безперебійним забезпеченням, через що наразі необхідно економити електроенергію.

Завдяки героїзму енергетиків відновити енергопостачання вдалося в рекордно короткі терміни, проте в поточних умовах треба завжди бути готовими до нових атак ворога, відповідно – і до проблем з електроенергією.

На сьогоднішній день питання впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває дедалі більшої актуальності. Відтак, серед населення наразі гостро постає питання щодо енергозбереження та, відповідно, економії енергоресурсів, в тому числі споживання електроенергії. Адже це не лише економічна вигода для споживачів та зменшення навантаження на електричні мережі, а також збереження довкілля для наших нащадків.

Зробити свій внесок у перемогу на енергетичному фронті може кожен з нас. І це не вимагає багато зусиль.

Слідкуйте за подальшими новинами на нашій сторінці, ми навчимо вас бути екологічно свідомими та економними в рубриці #екопоради, #енергозбереження, #екосвідомість, #споживай_розумно, #НПП_Тузлівські_лимани.


6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page